Sekretesspolicy

På http://hrf-sthlmsdistrikt.org/, tillgänglig från http://hrf-sthlmsdistrikt.org/, är en av våra huvudprioriteter våra besökares integritet. Detta dokument för sekretesspolicy innehåller typer av information som samlas in och registreras av http://hrf-sthlmsdistrikt.org/ och hur vi använder den.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.

Denna sekretesspolicy gäller endast för våra onlineaktiviteter och är giltig för besökare på vår webbplats när det gäller informationen som de delade och / eller samlar in på http://hrf-sthlmsdistrikt.org/. Denna policy är inte tillämplig på information som samlas in offline eller via andra kanaler än denna webbplats.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår integritetspolicy och samtycker till dess villkor.

Information vi samlar in

Den personliga information som du blir ombedd att tillhandahålla, och skälen till att du blir ombedd att lämna den, kommer att klargöras för dig vid den punkt vi ber dig att lämna din personliga information.

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig, till exempel ditt namn, e-postadress, telefonnummer, meddelandets innehåll och / eller bilagor du kan skicka till oss, och all annan information du kan välja att ge.

När du registrerar dig för ett konto kan vi be om din kontaktinformation, inklusive saker som namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Hur vi använder din information

Vi använder informationen vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:

  • Tillhandahålla, driva och underhålla vår webste
  • Förbättra, anpassa och utöka vår webste
  • Förstå och analysera hur du använder vår webste
  • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet
  • Kommunicera med dig, antingen direkt eller genom en av våra partners, inklusive för kundservice, för att ge dig uppdateringar och annan information som rör webste, och för marknadsföring och marknadsföringsändamål
  • Skicka e-postmeddelanden
  • Hitta och förhindra bedrägeri

Loggfiler

http://hrf-sthlmsdistrikt.org/ följer en standardprocedur för användning av loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker webbplatser. Alla värdföretag gör detta och en del av webbhotellens analys. Informationen som samlas in av loggfiler inkluderar IP-adresser (IP-adresser), webbläsartyp, Internet-leverantör (ISP), datum och tidstämpel, referens- / utgångssidor och eventuellt antalet klick. Dessa är inte länkade till någon information som är personligt identifierbar. Syftet med informationen är att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörelse på webbplatsen och samla in demografisk information. Vår integritetspolicy skapades med hjälp av Generator för sekretesspolicy och Generator för onlinepolicy .

Annonspartners sekretesspolicy

Du kan konsultera den här listan för att hitta sekretesspolicyn för var och en av reklampartnerna på http://hrf-sthlmsdistrikt.org/.

Tredjepartsannonsserver eller annonsnätverk använder teknik som kakor, JavaScript eller webb Beacons som används i deras respektive annonser och länkar som visas på http://hrf-sthlmsdistrikt.org/, som skickas direkt till användarens webbläsare. De får automatiskt din IP-adress när detta inträffar. Denna teknik används för att mäta effektiviteten i deras reklamkampanjer och / eller för att anpassa annonsinnehållet som du ser på webbplatser som du besöker.

Observera att http://hrf-sthlmsdistrikt.org/ inte har tillgång till eller kontroll över dessa cookies som används av tredjepartsannonsörer.

Tredjeparts sekretesspolicy

http://hrf-sthlmsdistrikt.org/s sekretesspolicy gäller inte andra annonsörer eller webbplatser. Därför rekommenderar vi att du konsulterar respektive sekretesspolicy för dessa tredjepartsannonsserver för mer detaljerad information. Det kan innehålla deras praxis och instruktioner för hur man avvisar vissa alternativ.

Du kan välja att inaktivera cookies genom dina individuella webbläsaralternativ. Om du vill veta mer detaljerad information om cookiehantering med specifika webbläsare kan du hitta den på webbläsarnas respektive webbplatser.

CCPA Sekretessrättigheter (Sälj inte min personliga information)

Enligt CCPA, bland andra rättigheter, har konsumenter i Kalifornien rätt att:

Begär att ett företag som samlar in konsumentens personuppgifter avslöjar de kategorier och specifika personuppgifter som ett företag har samlat in om konsumenterna.

Begär att ett företag tar bort alla personuppgifter om konsumenten som ett företag har samlat in.

Begär att ett företag som säljer en konsument personuppgifter, inte säljer konsumentens personuppgifter.

Om du gör en begäran har vi en månad att svara på dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

GDPR Dataskyddsrättigheter

Vi vill se till att du är helt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

Rätten till tillgång – Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter. Vi kan ta ut en liten avgift för den här tjänsten.

Rätten till rättelse – Du har rätt att begära att vi korrigerar all information som du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att vi fyller i den information som du anser är ofullständig.

Rätten att radera – Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa villkor.

Rätten att begränsa behandlingen – Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa villkor.

Rätten att invända mot behandling – Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa villkor.

Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att vi överför data som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa villkor.

Om du gör en begäran har vi en månad att svara på dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

Barninformation

En annan del av vår prioritering är att lägga till skydd för barn när du använder internet. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta i och / eller övervaka och vägleda deras onlineaktivitet.

http://hrf-sthlmsdistrikt.org/ samlar inte medvetet in någon personlig identifierbar information från barn under 13 år. Om du tror att ditt barn tillhandahöll denna typ av information på vår webbplats, uppmanar vi dig starkt att kontakta oss omedelbart och vi kommer att göra vårt bästa för att snabbt ta bort sådan information från våra poster.